Français../FR/Bienvenue.html
 

Original concept by

http://www.gfiinformatique.be

Waremme Beton is van oorsprong een familiebedrijf dat werd opgericht in 2000 te Waremme .

In het jaar 2000 stond het bedrijf met enerzijds  de verkoop van brekers en zeven en anderzijds de betonactiviteiten  aan de basis van de introductie van gestabiliseerd zandcement en magere beton op basis van recyclagematerialen voor regio Wallonie.

Door de jaren heen werd Waremme beton een begrip in de wegenbouw en dit mede door zijn variabel aanbod dat gaat van zand, grind , gestabiliseerd zandcement, magere beton (met of zonder recyclagematerialen ) tot diverse tuinartikelen (borduren , afwateringen , ...)

Onlangs werd beslist door de stopzetting van de verkoop van brekers en zeven tot het overgaan van een naamsverandering. Crush Screen werd Waremme Beton.

Ondanks zijn progressieve ontwikkeling is Waremme Beton steeds hetzelfde gebleven: een familiale onderneming met hart voor zijn medewerkers, leveranciers en opdrachtgevers , en waar collegialiteit, communicatie en ervaring hoog in het vaandel staan.

Wij willen dan ook van de gelegenheid gebruik maken op onze medewerkers en relaties hartelijk te bedanken voor onze jarenlange prettige samenwerking.


Welkom op onze website!